Заснемане с дрон

Предлагаме фото и видео заснемане с дрон, куадкоптер и хексакоптер от  въздуха за събития, клипове, състезания, концерти, сватби, кадри за филми.

Използваме 3 платформи с различна големина, качество на изображението и полета. Екипът ни е с дългогодишен опит в летенето и заснемането. Техниката ни е най-добрата на пазара в момента и предлага възможно най-плавни и качествени кадри, във всеки от класовете. Всички наши машини са снабдени с видео контрол от земята в реално време и обхват до 3км. Застраховани са и имат гражданска отговорност. Полетите с една батерия траят около 10-20мин., но разполагаме с 3-4 комплекта батерии и ги зареждаме на място. Дистанцията, която може да покрие е близо 3 километра в посока. Услугата заснемане с дрон започва на цена от 200лв. и зависи от времетраенето на ангажимента, вида на хеликоптера, който ще се ползва, мястото и броят на операторите. Свържете се с нас за специална оферта за вашия проект. Ако имате определен бюджет, ще ви предложим оптимален вариант. Предлагаме отстъпки за заснемане от въздуха и изработка на готов клип с монтаж, надписи и звук, а също и за интересни проекти, които биха допълнили портфолиото ни.

Кино платформа DJI Matrice 600

Кино качество на картината и стабилност на полета. Системата е  използвана в кино и висококачествени видео продукции.
Камерата и дрона са с отделен дистанционен контрол, управлявани от двама души. За стабилизиране на камерата се ползва DJI Ronin MX, на който може да се закачат голям брой различни камери и обективи. Системата лесно се отделя от дрона и може да се ползва от ръка с или без втори оператор.

 

 

4К видео платформа  S900

holly15

Отлично качество на полета и картината. Ползва се за реклами, кино филми и др. Може да се управлява от един или двама човека. Снима и 16Mpx. фотографии. Кaмерата е само Panasonic GH4. Ползва 12мм. F2.0 обектив или 7.5 F3.8 рибешко око. Хексакоптерът и камерата се движат независимо. Може да предава Full HD видео на разстояние до 1 километър.

 

 

 

 DJI  Phantom 4 Pro

Винаги разполагаме с най-новата версия на Фантом. Нискобюджетен вариант за заснемане от 200 лв. Полет на до 4 км. дистанция и 500м. височина. Много автоматични функции. 4к / 60к. видео с добро качество, настройки в реално време и фотографии. Разпологаме с 4 батерии по 25 мин. Побира се в раница, лек и подходящ за труднодостъпни места. Може да предава на живо.

 Демо Matrice 600


Още примери

 

S900 + Panasonic GH4


Още примери

 

 

 Демо Phantom 4 Pro


Още примери

 

 

 

 

Последно Демо SKYMEDIA

Допълнителни услуги

Предлагаме готови кадри заснети от въздуха над София и България.

Произвеждаме рекламни, корпоративни и презентационни видео клипове, заснети, както и с летящата техника, така и от земя и 360 видео и фотография. Предлагаме и транспорт в страната.
Видео заснемане и монтаж

Translate »