Заснемане с дрон

Предлагаме фото, видео и кино заснемане с пълна гама дронове. Заснемане за събития, клипове, състезания, концерти, сватби, кадри за филми.

Използваме 10тина различни дрона с различна големина, качество на изображението и полета. Екипът ни е с над 9 години опит в летенето и заснемането. Техниката ни е най-добрата на пазара в момента и предлага възможно най-плавни и качествени кадри, във всеки от класовете. Всички наши машини са снабдени с видео контрол от земята в реално време и обхват до 9км. Застраховани са и имат гражданска отговорност. Полетите с една батерия траят около 10-20мин., но разполагаме с достатъчно комплекти батерии и ги зареждаме на място и в движение в непрекъснат цикъл. Дистанцията, която може да покрие е до 5 километра в посока. Услугата заснемане с дрон започва на цена от 200лв. и зависи от времетраенето на ангажимента, вида на дрона, който ще се ползва, мястото и броят на операторите. Свържете се с нас за специална оферта за вашия проект. Ако имате определен бюджет, ще ви предложим оптимален вариант. Предлагаме отстъпки за заснемане от въздуха и изработка на готов клип с монтаж, надписи и звук, а също и за интересни проекти, които биха допълнили портфолиото ни.

Кино платформа DJI Matrice 600

Голяма платформа с товароносимост до 10кг. Може да се ползва за осветление или заснемане с различни камери и обективи, ползвайки DJI Ronin MX. RED, DSLR, Mirrorles, 360.

 

 

 

 

Кино платформа DJI INSPIRE 2 X7


Кино качество на картината и стабилност на полета на най-високо ниво. 6K RAW резолюция, Prores, Proxy, пълен набор от обективи. С екип от един или двама. Скорост до 100км/ч. Подходящ за филми реклами. X5S, X7 камери с обективи и Laowa 9мм. Възможност за 360.

 

 

 

DJI Phantom 4 Pro 2

Нискобюджетен вариант за заснемане от 200 лв. Полет на до 4 км. дистанция и 500м. височина. Преследване на коли, заснемане на град и природа 4к / 60к. видео, настройки в реално време и фотографии RAW 20Mp. Разпологаме с 6 батерии по 25 мин.  Може да предава на живо.

 

 

 

DJI Mavic 2 Pro

Mаvic е най-компактния дрон от серията професионални дронове, предлага 4К 30p. 10 битов цвят, 100Mbps, сензор 1 инч.  Камера Hasselblad. Панорами  360 снимки. Преносим навсякъде с големи възможности, има гардове за перките и е подходящ за интериор. Подходящ за клипове.

 

 

 

FPV - First Person View дронове

Това са спортни, динамични дронове с възможност за акробатични движения. Носят GoPro8. Разполагаме с 3 вида: за далечни дистанции, акробатичен и интериорен дрон. Подходящ за преследвания и екстремни сцени.

 Демо Matrice 600


Още примери

DJI Inspire 2


Още примери

 Демо Phantom 4 Pro


Още примери

 Демо Mavic 2 Pro


Още примери

 заснемане с FPV спортен дрон


Още примери

 

 

 

 

Последно Демо SKYMEDIA

Допълнителни услуги

Предлагаме готови  Stock кадри заснети от въздуха над София и България.

Произвеждаме рекламни, корпоративни и презентационни видео клипове, заснети, както и с летящата техника, така и от земя и 360 видео и фотография.  Заснемане с дрон за филми, реклами, продукции и клипове. Заснемаме местности, населени места, парцели и имоти.  Предлагаме и транспорт в страната и навън.

Видео заснемане и монтаж

Translate »