Portfolio Category: Видео

Промо клип за тест драйв на VW Amarok

Екстремно заснет клип за половин ден от 1 човек с 4 камери. Продуктът е произведен за срок от 30 часа. Рекламира в социалните мрежи тест драйв активностна VW в рамките на Legion Run 2018 Bulgaria
Виж Още

Legion Run 2017 за Каменица

Заснето с 4 наши камери край яз. Огняново Legion Run 2017 е състезание между фирмени отбори в екстремни условия. Заснехме го максимално атрактивно и добавихме динамичен монтаж и саунд дизайн.
Виж Още

Blatt Reich

Направихме тази реклама за Blatt Reich, които произвеждат студено пресовани сокове във Франкфурт, Германия. Заснехме и продуктови снимки за каталога им и нарисувахме ръчни рисунки за графичните им материали, създадохме концепция и реализация на печатната им реклама и направихме анимационен филм за производство.    
Виж Още

One day of The Mall

Един ден на The Mall в София, заснет с таймлапс,  хиперлапс и въздушни кадри.
Виж Още

Заснемане на клип за фабрика, завод или база

Заснемаме и монтираме корпоративни клипове за големи обекти като фабрики, заводи, складови бази, строителни обекти, квартали, имоти и др. Ползваме дрон за заснемане отвън и отвътре в  халетата, както и наземна техника с професионални камери, обективи и стабилизации за заснемане на производствените процеси.  Монтираме клипа по музика с уредени авторски права и добавяме анимирани надписи…
Виж Още

Добре дошли в София – Welcome to Sofia

Това е клип, който представя София като град на природа, спорт, история, култура и живот. Заснет и монтиран изцяло от нас за конференция на GS1. Клипът доби широка популярност в социалните мрежи. Посетете facebook профила ни тук.
Виж Още

Supercross Sofia 2015 за Bobcat.bg

Клипът е заснет с 3 камери и дрон и показва процеса по изграждането на трасето и части от състезанието  в Арена Армеец.
Виж Още

Видео клип за детско парти

Това е клип за завършването на детска градина, организирано от родителите на Витоша. Звукът е оригинален, използвани са дрон, триосна стабилизация, GoPro и 4К камера.
Виж Още

Translate »